Nederlandstalige partyband: Straffen Toebak!

Straffen Toebak

Een Nederlandstalige coverband. Zo bestaan er al wel een paar. Maar eentje als Straffen Toebak nog niet. Hun repertoire gaat van Will Tura tot Clouseau, van Paul de Leeuw tot Paul Severs, van Rob De Nijs tot De Kreuners, van Willy Sommers tot Slongs Dievanongs, van De Jeugd Van Tegenwoordig tot Nielson, van Corry Konings tot Zangeres Zonder Naam, van Suzanne & Freek tot Niels Destadsbader, van Davina Michelle tot Jaap Reesema ft. Olivia… En ga zo maar door.

Zangeres en gastvrouw Sarah is niet aan haar proefstuk toe. Doet haar nummer 1 hit “ You Are The Reason” met Koen Wauters nog een belletje rinkelen…? En haar singel ‘True Love Is Tough”? Of de samenwerking met Canadees Vann op de hit “Breathing Room”?

Samen met haar mannelijke zangpartner Wouter (eindigde nipt tweede in de “Idool finale van 2004) en een stel STRAFFE muzikanten gaan ze voluit voor een hoge dosis feestgehalte!

Dus…Smeer de stemmen en maak de heupen los, want met hun verrassende interpretaties van tijdloze hits staat deze bende garant voor een 90 minuten durend “Feestje”!

Als dat geen STRAFFEN TOEBAK is…

Boek deze hippe Nederlandstalige partyband nu voor uw event!