Gustaph, de eurosong winnaar vanaf april te boeken in 2 formules

Stef Caers alias Gustaph schreef zijn eerste nummer toen hij slechts zeven jaar was. Op zijn negentiende scoorde hij een hit met zijn eerste single ‘Gonna Lose You’ een nummer dat hij zelf had geproduceerd en geschreven. Hij won er in 2000 de Zomerhit voor beste debuut mee.

Als achtergrondzanger reisde hij al twee keer mee naar het Eurovisiesongfestival: in 2018 naar Lissabon met Sennek en in 2021 naar Rotterdam met Hooverphonic, waar hij ook de stemcoach van Geike Arnaert was. Maar dit jaar keert hij terug naar het Eurovisiesongfestival met zijn eigen nummer ‘Because Of You’ waarmee hij de Eurovisiesongfestival selectiewedstrijd won. Met dance en power nummer zal hij een gooi doen naar de overwinning voor ons Belgenland in Liverpool.

Gustaph is vanaf april te boeken bij Draps Entertainment in 2 formules. Een live on tape optreden waarbij hij 45 minuten het beste van zich zelf, geeft geruggesteund door twee backingzangeressen en een dj.

Of een liveshow waarbij hij zichzelf op het podium laat omarmen door 3 muzikanten en 2 backingzangeressen voor een optreden van 60 minuten.