XINK

Exact 20 jaar na het succes van de debuutsingle De Vriendschapsband staan de broederduo’s Meukens en Valkiers opnieuw zij aan zij op het podium als XINK. In de koffer: de tonnen ervaring die het viertal de afgelopen twee decennia vaak letterlijk onderweg heeft opgedaan in het rijke Belgische muzieklandschap.

In 2003 verdedigden ze België op de eerste editie van het junior Eurovisiesongfestival in Kopenhagen, met een knappe zesde plaats als resultaat. De albums X!NK en Vergif volgden snel en nummers zoals Laat me vrij, De andere kant en Denk aan mij vormen voor heel wat jonge dertigers de soundtrack van hun jeugd.

In 2009 gingen Jonas, Niels, Thomas en Philip hun eigen weg om te focussen op andere projecten. Zo verdienden ze zowel live als in de studio hun sporen bij gerenommeerde Belgische acts.

En nu is er opnieuw XINK. Wat ouder, wat meer hoofdletters en een uitroepteken minder, maar met het vertrouwde geluid van een band die nooit weggeweest lijkt te zijn. En hun comeback bewijzen ze al direct met hun nieuwe single ‘ Misschien’ die momenteel torenhoog scoort als nieuwkomer in De Afrekening en als catch of the week op Studio Brussel.

Met één oog in de achteruitkijkspiegel maar de blik op de toekomst gericht bewijst XINK het in 2023 opnieuw: een band gaat nooit stuk!

Liveoptreden
Op aanvraag
1 x 75 min

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu XINK

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu XINK

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]