Wim Soutaer

Wim Soutaer

Sinds zijn derde plaats bij Idool 2003 heeft Wim Soutaer een schitterend parcours afgelegd. Met ‘Allemaal’ begon het allemaal… Na een paar jaar solo verbroedert Wim in 2012 met Charles Van Domburg en Vincent Goeminnen… En zo zijn The Soulbrothers geboren!

Maar Wim blijft nummers schrijven en na een enkele jaren afwezigheid, komt in 2017 weer een solosingle uit met de titel ‘Nummer 1’. Een boost voor zijn solocarrière en Wim Soutaer is weer vertrokken! Exact vijftien jaar na zijn monsterhit ‘Allemaal’ brengt Wim in 2018 zijn 4e studioalbum ‘Verbonden’ uit, waarvan momenteel de gelijknamige single hoog genoteerd staat in de charts.

 

Wim Soutaer is te boeken bij Draps Entertainment!

Bandoptreden
€ 1950
1 x 40 min.
Live optreden
€ 4950
1 x 75 min.
Wim Soutaer & Charles Van Domburg
€ 3450
1 x 40 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Wim Soutaer

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Wim Soutaer

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]