Wim Leys

Wim Leys scoorde in 2011 voor het eerst twee nummer één hits (Shout Shout / Happy Days) en was maandenlang aanwezig op de nationale radio, in de Vlaamse 10 en de muziekzenders anne en Ment. Hij was ook te gast in de ‘Sterrenparade’ van de TROS op Nederland 1.
Deze maand starten de opnames van een gloednieuw album dat tegen de zomer zal verschijnen. Een eerste nieuwe single zal in mei uitgebracht worden. Wim gaat verder met zijn succesformule: pure nostalgie, ambiance en Vlaamse rock’n roll.
Wim Leys is live on tape te boeken, als gast bij orkesten en harmonieën, maar ook samen met twee muzikanten of met zijn vaste begeleidingsband.

bandoptreden
€ 1000
1 x 40 min.
live optreden
€ 2900
1 x 90 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Wim Leys op uw event?

Boek nu

Boek nu Wim Leys

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  E-mail *

  Datum event

  Locatie event

  Aanvang

  Bericht: *