Wim De Vilder

Wim De Vilder

Wim De Vilder is al meer dan 20 jaar anker van de meeste bekeken nieuwsuitzending van Vlaanderen, “Het Journaal” van de VRT. Hij wordt bij de VRT ook geregeld ingeschakeld voor de presentatie van andere programma’s zoals “Over 5 Jaar”, “Koppen”, “Kom op Tegen Kanker” en talloze verkiezingsuitzendingen.

Wim presenteerde bovendien ook de eerste 4 edities van het galaprogramma “De Nacht van de Televisiesterren”, zeg maar de Vlaamse versie van de Oscars voor televisieprogramma’s.

Daarnaast is Wim een veel gevraagde host voor events, congressen, debatten en prijsuitreikingen. Met zijn journalistieke achtergrond voelt hij zich in veel thema’s thuis, en in veel situaties. Hij is drietalig Nederlands-Frans-Engels, en praat ook een mondje Duits. Wim De Vilder geeft ook trainingen rond presentatie-skills.

presentatie
op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Wim De Vilder

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Wim De Vilder

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]