Vlaanderen Boven Band

Exclusief bij Philippe Draps Entertainment
Vlaanderen Boven Band

Vlaanderen Boven Band is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

De Vlaamse podia krijgen er met de Vlaanderen Boven Band een extra clubje enthousiastelingen bij. Zanger, presentator en knuffelbeer Gene Thomas is de frontman-bezieler, die samen met z’n muzikanten grasduint in de roemrijke geschiedenis van de Nederpop, maar ook de Engelstalige- en anderstalige muziek die gemaakt is in Vlaanderen komt aan bod in het repertoire.

De Vlaanderen Boven Band brengt ook  gastartiesten mee, twee per show, die vooraf worden aangekondigd. Het lijstje dat toezegde is indrukwekkend: Belle Perez, Raf Van Brussel, Wim Soutaer, Barbara Dex, Maureen, Mama’s Jasje en Tinne Oltmans staan binnenkort mee met de band op het podium de massa te entertainen.

Live optreden
€ 6950
1 x 90 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Vlaanderen Boven Band op uw event?

Boek nu

Boek nu Vlaanderen Boven Band

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *