Viktor & Kobe

Deze heren voorstellen is waarschijnlijk niet nodig. De ene kent u al jaren van radio en televisie, de andere is aan een blitzcarrière bezig dat hem online en op het scherm nu al tot een van de populairste mannen van Vlaanderen maakt.

Copains, maten, beste vrienden zijn het.

Samen draaien ze een set van een uur vol energie, hits en sfeer. Hun officiële debuut was op Tomorrowland. Een overrompeling was het. Ondertussen draaien ze in de grootste discotheken van het land voor volle zalen.

Het recept? Enthousiasme, energie en veel muziek waar het publiek gegarandeerd van door het dak gaat. Alle genres kunnen, alles mag passeren, we kunnen alleen niet garanderen dat ze opeens niet zelf op de dansvloer staan.

Viktor & Kobe zijn te boeken bij Draps Entertainment.

 

DJ-set
op aanvraag
1 x 60 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Viktor & Kobe

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Viktor & Kobe

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]