Urbanus en de Fanfaar

Nu de recentste cd van Urbanus zo goed scoorde bij het grote publiek, kreeg hij de smaak te pakken om met een bandje achter zijn kont, nl. De Fanfaar eens wat festivals aan te doen. De Fanfaar is een Brusselse Nederlandstalige rockband met even vette gitaren als knipogen. Urbanus heeft vroeger al eens als gast opgetreden bij Zita Swoon op Dranouter en met Heideroosjes op Rock Werchter, maar op eigen houtje heeft hij nog niet op een festivalpodium gestaan. In zijn 40 jarige carriere beschouwt hij dit weer eens als een frisse missie. De show bevat nieuwe nummers uit de recentste cd Wan Troe Tie, doorspekt met gouden krakers van toen hij nog klein was.

Een volbloed rockzanger is Urbanus niet, en een gewone zanger eigenlijk ook niet, maar samen met de ervaren muzikanten van De Fanfaar kan hij deze gebreken ruimschoots goed maken door een show te brengen met one liners en Rock & Roll met veel haar op. Het grootste verschil tussen een festival en een theater is volgens Urbanus dat er op een festivalpodium geen gordijnen hangen en op een theaterpodium wel. Maar daar zet hij zich wel overheen.

Urbanus en De Fanfaar, een lust voor de die hard fans!

 

 

Live optreden
richtrpijs € 9850
1 x 60 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Urbanus en de Fanfaar op uw event?

Boek nu

Boek nu Urbanus en de Fanfaar

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *