Udo

De voorbije jaren wierp Udo zich op als een echte live artiest, een allround entertainer. Dat bleek laatst nog tijdens zijn succesvolle zomertournees in 2011, ’12, ’13 en ’14. Samen met zijn goedgeoliede live band deed hij een paar honderd podia, parken en festivals aan. Udo’s sets staan voor ambiance en emotie.

Maar ook op kleinere podia, als gastartiest bij harmonieën, fanfares en bigbands of live on tape in tenten en zalen weet Udo zijn publiek te boeien met ingetogen en opzwepende muziek. Tenslotte duikt de zanger met met zijn combo graag in de intimistische sfeer van kerken en culturele centra, waar zijn stem mooi tot recht komt.

Udo is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

bandoptreden
€ 2375
1 x 40 min.
gastoptreden bij harmonie
€ 2475
1x 30 min. incl. repetitie en arrangementen
Live optreden
€ 5220
1 x 75 min.
kerstconcert
€ 5400
1 x 90 min. (incl. PA)

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Udo

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Udo

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]