Trisha

TRISHA werd geboren te Turnhout op 15 maart 1983 onder het sterrenbeeld ‘Vissen’.

Ze groeide op met muziek van Vlaamse artiesten zoals Willy Sommers, Will Tura, Salim Seghers, Paul Severs, Mieke, Dana Winner, e.a. Als tiener maakte ze de rage van de playbackshows mee en vaak stond ze op de bühne om nummers te vertolken van o.a. Sha-Na, Def Dames Dope en Shania Twain. Toen ze 18 werd, was het tijd voor het grotere werk. Ze startte met deelnames aan diverse Miss- en Fashionverkiezingen. Ze deed hier heel wat podiumervaring op en haar geliefkoosde proef was steeds ‘de Persoonlijke Act’ waar zij uiteraard telkens koos voor het live-zingen van één van haar favoriete songs. In 2004 werd ze verkozen tot ‘Miss Mol’ en later datzelfde jaar tot tweede eredame ‘Miss Mannequin BeNeLux’. Twee jaar later werd ze ‘Junior Fashion Model 2006’. Patricia nam ook deel aan diverse zangwedstrijden, volgde privé-zanglessen en twee jaar muziekles. Toen ze Ignace Crombé leerde kennen, stimuleerde en steunde hij haar om haar droom waar te maken: een carrière als zangeres.

Het was augustus 2009 toen de naam ‘Trisha’ voor het eerst de pers haalde en dit bij de lancering van haar eerste single ‘Bij jou zijn’. Als vriendin van Ignace Crombé pakte ze uit met een autobiografisch nummer waarin hun relatie duidelijk het thema was. In augustus 2010 stelde Trisha in Bobbejaanland haar tweede single voor, die twee nummers telde ‘Ik doe wat ik wil’ en ‘In je blauwe ogen’. Op de Anne-familiedag mocht zij er tussen de grote artiesten staan. ‘Ik doe wat ik wil’ was een echt feestnummer met een hoog schlagergehalte. Eind november 2010 zou ze haar derde single ‘Een feestje bouwen’ uitbrengen en dit op de melodie van ‘Les filles de tous les pays’ van Linda de Suza. De single werd reeds opgenomen in augustus, maar werd opgespaard om uit te brengen tijdens de eindejaarsperiode. Het lot besliste er anders over, want op dezelfde melodie verscheen ‘Een wonder van een vrouw’ van Willy Sommers. Zodoende besliste Trisha wijselijk om de single niet op de markt te brengen, maar zingt het succesvolle nummer wel tijdens haar optredens. Eind januari 2011 is haar derde single een feit: ‘Als je niet doet wat ik je vraag’, een echte meezinger. Voor het eerst nam ze ook een kwaliteitsvolle videoclip op die het visitekaartje van haar single moet zijn.

Ondertussen mag Trisha terugblikken op een aantal superdrukke jaren met heel veel optredens in gans Vlaanderen.   En daar blijft het niet bij. Trisha werkt voortdurend aan nieuwe singles, met bijhorende videoclips, vaak te zien op ‘Anne’ of ‘Ment tv’.

Familiaal zit het haar ook zeer goed mee!  Ze werd trotse mama van dochtertje ‘Axelle’.

Bandoptreden
op aanvraag
1 x 40 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Trisha

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Trisha

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]