Top Guns

Begin 2023 ontstond het idee een nieuwe band op te richten om de veelzijdige muziek van de jaren ’80 alle eer aan te doen en deze terug naar de Belgische en internationale podia te brengen. Vijf gelijkgestemde zielen – stuk voor stuk topmuzikanten – vonden elkaar en Top Guns zag het levenslicht.
Dat de 80’s helemaal terug zijn, staat buiten kijf: cassettes, de mullet, Stranger Things, … en als kers op de taart nu ook Top Guns! De ultieme 80’s band die bestaat uit zanger en radiopresentator Sean Dhondt, drummer Anthony Van der Wee, gitarist John Miles Jr., bassist Victor Hidalgo en keyboardspeler Pedro Gordts.
Reis samen met deze rasentertainers terug in de tijd in en geniet van de muzikale pareltjes van o.a. Phil Collins, Journey, Simple Minds, Tina Turner, Lionel Richie, Toto, David Bowie en vele anderen. Laat je verleiden door de vetste gitaarriffs, oldschool synths, drumfills, iconische baslijnen, een topstem en brul vooral mee met deze pure 80’s classics.
Met reeds meer dan 20 optredens op hun palmares – waaronder een reeks gesmaakte optredens op de Parkies – blikken de heren dan ook heel tevreden terug op hun eerste zomer samen. Zeggen dat de voorbije maanden smaken naar meer, is echt een understatement. Ze staan dan ook te popelen om er dit najaar en het komend seizoen weer in te vliegen.

Stap mee in deze fantastische rollercoaster die halt houdt op de vetste festivals, de leukste party’s en de memorabelste bedrijfsfeesten. De band die ieder event naar een hoger niveau tilt, Top Guns.

Live optreden
€ 4950
1 x 80 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Top Guns

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Top Guns

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]