Tinne Oltmans

Actrice en zangeres Tinne Oltmans (Lisa & Ghost Rockers) tourt doorheen heel Vlaanderen met haar eigen band: Tinne Oltmans (live)!

Samen met haar doorwinterde muzikanten brengen ze een set van goed uitgekozen Engelstalige en Nederlandstalige covers én spiksplinternieuw eigen werk! Een heerlijke band die het publiek voorziet van opzwepende ritmes, leuke meezingers en originele en verrassende covers.

Met haar eigen werk, zoals de singles “Op een dag” (Thema-song van de telenovelle Lisa) en  ‘Wat je doet met mij’, weet ze het publiek helemaal in te palmen.

Met Tinne als frontvrouw heb je een veelzijdige artieste, bezige bij en spring-in’t-veld, die haar publiek zowel weet te ontroeren als aan te steken om te dansen en mee te zingen.

 

Live optreden
€ 3850
1 x 60 à 75 min.
Meet & Greet
op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Tinne Oltmans

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Tinne Oltmans

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]