The Starlings

The Starlings

The Starlings is een nieuwe band bestaande uit Tom Dice en Kato Callebaut. Twee singer-songwriters bundelen hun krachten & passie voor muziek én voor elkaar.

 

Ze brengen rootsy popmuziek, met een akoestische feel & harmonieën. Songs met een wortel in melancholie, teksten die op een wijze de val & hoogtepunten van de liefde en het leven belichten.

 

Tom Eeckhout, beter bekend als Tom Dice, is een jonge singer-songwriter die al kan terugblikken op een rijk gevuld artiestenleven. Hij was succesvol met singles als ‘Lucy’, ‘Utopia’, ‘Sunlight’, ‘Il nous faut’, ‘Out at Sea’ en ‘Me & my guitar’. Hij vertegenwoordigde België voor Eurosong 2010 en eindigde zesde. Hij deed al het voorprogramma van oa. Taylor Swift & Tom Odell, en speelde in Paradiso (NL).

Kato begon haar carrière in 2011, waar ze tweede werd in Idols. Ze bracht 2 albums uit met Sony Music, en bracht enkele singles uit als ‘Flamingo’, ‘Dancing on my own’, ‘Morning Light’, ‘Justify’, …

Ze won ‘Zomerhit 2011’ met haar single ‘The Joker’.

 

In 2020 nemen ze deel aan het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek’.

Live / akoestisch optreden
op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu The Starlings

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu The Starlings

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]