The Fools

The Fools boek je bij Draps Entertainment

Een optreden van The FOOLS is een unieke ervaring: alsof je een reddingsoperatie van de Special Forces volgt vanop de eerste rij. Met chirurgische precisie, op het niveau zoals
snijden deze kerels in ieders genotsorgaan.  Elke melodie te berde gebracht door deze 21ste -eeuwse barden, evenaart het genot van een frisse duik op een warme zomerdag in de lavabo van uw grootmoeder.

 

Frontman Tom heerst als een echte Centurion over zijn muzikale troepen, met de zorg van een begeleider van de Panda’s in de zoo van Bejing en het doorzettingsvermogen van een krabvisser op de Beringzee, zal hij elke bezoeker van een FOOLS-optreden meenemen op hiking-trip door de muzikale hits van de laatste 6 woelige decennia. Deze door-gezomerde muzikanten (ze houden niet van winter) bijten zich stevig vast in het gelukzaligmakende gedeelte van de hersenen (nvdr, de precuneus) van de luisteraar. Als een Pelvis (Vandellia cirrhosa) in de urinebuis van de gemiddelde rivier plassende Peruviaan.

Maar wees gerust, hun muzikale kennis is beter dan hun Latijn. Zoals deze biografie probeert te vertalen hoe ongewoon deze jongens zijn, zo zal hun optreden ook nablijven in het lange-termijn-geheugen van de gezonde (en niet zo gezonde) muziekliefhebber. Een podium opgewaardeerd met een optreden van The FOOLS zal “net als het Meghan-
Markle-effect op een saaie Engelse bruiloft” nazinderen tot de volgende zuippartij van de
bourgondische Belg.

 

live optreden
€ 3350
1 x 90 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu The Fools

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu The Fools

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]