Scala & Kolacny Brothers

Volgend jaar zal Scala – het internationaal beroemd en mondiaal geroemd vrouwenkoor van de broers Kolacny – opnieuw vaak in het buitenland vertoeven. Maar in de zomer van 2015 zette Scala voor de allereerste keer een grootse festivaltour op poten doorheen Vlaanderen.
Een unieke en imposante ‘Best Of’ show worden.

Stijn en Steven zochten hiervoor naar een unieke bezetting met drum, gitaar, basgitaar, piano en een twintigtal zangeressen.  Naast eigen en origineel materiaal zal Scala ook gekende songs brengen van kleppers zoals Radiohead, U2, Nirvana, Milk Inc., Depeche Mode, Rammstein, …

Een niet te missen en unieke festivalformule die ook uw publiek zeker positief zal verrassen!

Scala & Kolacny Brothers hebben ook een winterse concertreeks in petto: ‘DECEMBER’.

‘Scala & Kolacny Brothers’ en kerstmuziek, jarenlang leek dat een onmogelijke combinatie. Het hele ‘DECEMBER’- verhaal kwam dan ook eerder toevallig tot stand. Omdat wij zelf niet op de hoogte waren van het bestaan van mogelijke alternatieve kerstnummers uit het pop- of rockrepertoire stelden wij de vraag dan maar eens open en eerlijk aan onze Scala Facebook friends. Groter kon de verrassing niet zijn. Meer dan 140 mogelijke nummers stonden enkele dagen later op ons lijstje. En toen groeide het idee van een nieuwe concertreeks, met alternatieve kerstnummers. Echte kerstnummers, maar ook nummers die weinig of niets met Kerst te maken hebben of anderzijds ook nummers die door de speciale sfeer en door het arrangement in het  ‘DECEMBER’-concept zouden passen. Het woord ‘Kerstmis’ valt wel dikwijls in de teksten, maar dan ook niet altijd clichématig. De meeste nummers klinken bovendien als de perfecte soundtrack bij  ‘decemberdagen’.

 

‘DECEMBER’ is geen echt kerstconcert, of toch wel.

‘DECEMBER’ is wel degelijk een kerstconcert, of toch niet.

SCALA - 'Best Of' Festivaltour
€ 13850
kerstconcert
vanaf € 7800

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Scala & Kolacny Brothers

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Scala & Kolacny Brothers

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]