Sasha & Davy

Sasha Rosen en Davy Gilles leerden elkaar in 2004 kennen tijdens de musical Romeo en Julia, waarin ze de titelrollen vertolkten. De vonk sloeg over. Later volgden de kaskrakers Sneeuwwitje, Mamma Mia en Grease. Telkens vonden ze elkaar op het toneel in een passionele omarming. Ook achter de schermen ontvlamde de liefde en fictie werd werkelijkheid in de zomer van 2010. Sasha en Davy stapten in het huwelijksbootje. Ondanks hun drukke carrières, Davy is één van De Romeo’s en Sasha bleef als actrice, zangeres en presentatrice actief, besloten ze een duo te vormen: Sasha & Davy.

Sasha & Davy zingen een mix van eigen nummers, covers en meezingers. Het nummer Radio was een zomerhit en daarbij werden ze genomineerd als Beste Groep bij Radio 2 Zomerhit 2019. Nu, acht albums verder, zijn Sasha & Davy een vaste waarde geworden en niet meer weg te denken op onze Vlaamse podia. Nummers zoals Mamma Maria en Eén zomeravond met jou zijn ondertussen klassiekers geworden die iedereen kan meezingen. Sasha & Davy zijn hippe veertigers die meegaan met hun tijd, zo zijn ze volop actief op Facebook, Instagram, YouTube en zelfs TikTok. 

Optredens van Sasha & Davy zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Feel good en ambiance verzekerd!

Sasha & Davy zijn te boeken bij Draps Entertainment.

Bandoptreden - weekdag
€ 1650
1 x 40 min.
Bandoptreden - weekend
€ 1950
1 x 40 min.
Live optreden
€ 3950
1 x 75min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Sasha & Davy

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Sasha & Davy

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]