Sasha & Davy

De Nederlandse Sasha Rosen en Vlaamse Davy Gilles leerden elkaar in 2004 kennen tijdens de musical Romeo en Julia, waarin ze de titelrollen vertolkten. De vonk sloeg over. Later volgden de kaskrakers Sneeuwwitje, Mamma Mia en Grease. Telkens vonden ze elkaar op het toneel in een passionele omarming. Ook achter de schermen ontvlamde de liefde en fictie werd werkelijkheid in de zomer van 2010. Sasha en Davy stapten in het huwelijksbootje.  Ondanks hun drukke carrières, Davy is één van De Romeo’s en Sasha bleef als actrice en zangeres actief, besloten ze een duo te vormen: Sasha & Davy.

Het succes van Sasha & Davy komt niet alleen doordat ze frisse popnummers brengen met doordachte teksten, die het stuk voor stuk zeer goed doen in de hitparades. Maar ook doordat ze de nummers brengen op een manier waarbij iedereen zich herkent. Ze zijn getrouwd, hebben kinderen en dat zorgt regelmatig voor leuke momenten tijdens hun optredens.

Dat Sasha & Davy voor een unieke sfeer kunnen zorgen blijkt ook tijdens hun kerstconcerten. Bekende kerstnummers zoals White Christmas, Silent Night, Winterwonderland… afgewisseld met hun eigen repertoire, zorgen voor een unieke avond/namiddag in kerstsfeer. Deze concerten kunnen zowel met een band of live-on-tape gebracht worden en zijn daardoor geschikt voor diverse locaties.

Door de vloeiende combinatie van pure romantiek, professionaliteit en sfeer is een optreden van Sasha & Davy geschikt voor iedere gelegenheid.

Sasha & Davy is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

Bandoptreden - weekdag
€ 1450
1 x 40 min.
Bandoptreden - weekend
€ 1750
1 x 40 min.
Live optreden
€ 3950
1 x 80 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Sasha & Davy op uw event?

Boek nu

Boek nu Sasha & Davy

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

E-mail *

Datum event

Locatie event

Aanvang

Bericht: *