Sandrine

Sandrine kent u als de zangeres met warme stem en opzwepende songs. De voorbije jaren heeft ze zich als veelzijdige artieste bewezen en wist ze haar artistieke grenzen te verleggen. Muzikaal hoeft Sandrine niemand meer te overtuigen. Met haar stem steelt ze telkens weer muziekminnende harten. Op de planken straalt Sandrine pure energie uit. Energie die ze als geen ander met uw publiek weet te delen. Een publiek dat nog lang zal nagenieten van het optreden van deze topartieste.

Met een mix van eigen nummers, swingende klassiekers en dansbare evergreens zet Sandrine elke zaal in vuur en vlam. Een uitgebreid repertoire in combinatie met de juiste show elementen halen zelfs de meest sceptische toeschouwers uit hun stoel. Zowel haar volledige live show met eigen band als de live-on-tape optredens zijn een plezier voor het oog en het oor. Sandrine weet telkens opnieuw het publiek te betoveren met haar mooie verschijning en haar krachtige vocals.

Boek vandaag een optreden van Sandrine en trakteer uw bezoekers op een wervellende show voor elk publiek die niemand onberoerd zal laten.

Bandoptreden
€ 1500
1 x 40 min.
Live optreden
€ 2950
1 x 75 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Sandrine

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Sandrine

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]