Sandrine André

Sandrine André (22 februari 1973)

Als dochter van 2 acteurs (Bert André en Mieke Verheyden) stond ze al heel jong op de planken in het theater alsook voor de camera.

Meester!, Wat nu Weer?, Wittekerke, Team-Spirit, Zone Stad, Amigo’s, Flikken, F.C De Kampioenen, Witse, Aspe, Wolven,….. Je kan haar bijna dagelijks wel ergens in een heruitzending op televisie zien.

Voor haar rol van blonde bitch Britt in de telenovelle “Sara” werd ze in 2008 genomineerd voor een Vlaamse Televisiester in de categorie Beste acteur.

In 2010 won ze de prijs voor beste actrice op het Novara Cine Festival in Italië voor haar rol van Barbara in de kortfilm “Tabu”

Ondertussen speelt ze al meer dan 10 jaar de rol van Véronique Van den Bossche in de Vtm reeks Familie.

Ook in het theater verdiende zij haar sporen. Van 1995 tot 2000 was zij als jonge actrice verbonden aan de KVS Brussel onder leiding van Franz Marijnen. Daarna bij verschillende theatergezelschappen in Vlaanderen waaronder NTGent, Raamtheater, Loge10 Theaterproducties, Uitgezonderd.

In 2023 speelde zij bij Backstage de rol van Chris in Calendar Girls. Ook in 2024 zal zij bij dit gezelschap aan de slag gaan. Wordt vervolgd!

Presentatie
Op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Sandrine André

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Sandrine André

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]