Sabien Tiels

In 1995 verscheen Sabien Tiels haar debuutalbum “Hou je morgen nog van mij” met daarop de onmiskenbare klassieker “Trein”.  Sindsdien is ze niet meer weg te denken uit het Vlaamse muzieklandschap.

Na meer dan 30 jaar liedjes schrijven zoomt Sabien Tiels uit en aanschouwt het leven vanuit een ietwat fijnzinniger perspectief. “Als een adelaar bekijk ik de wereld en raak ik de hemel, geen enkel avontuur ontwijk ik” zingt ze in de gelijknamige song en titeltrack van haar recentste album.

De adelaar staat bekend voor zijn moed, onafhankelijkheid en uitstekend gezichtsvermogen. Deze symboliek inspireerde Tiels om in deze voorstelling eveneens de wereld met scherpere blik waar te nemen. In haar lyrische teksten omarmt en koestert ze de hoogtes en laagtes van het verleden en werpt ze tegelijkertijd met veel goesting en goeie moed een blik in de toekomst.

Of Tiels in haar voorstelling nu geflankeerd wordt door Marco Cirone (gitaar, zang) en Roman Korolik (bas), of alleen zingt achter de piano, haar songs blijven puur, krachtig en oprecht: Hou je morgen nog van mij? Is het dit nu? , Als jij het niet meer weet… Nieuwe songs en bekende hits worden naadloos met mekaar als vanop de rug van een adelaar tot een muzikaal verhaal versmolten. Een vlucht vol hoop, emotie en passie.

akoestisch optreden met 2 muzikanten
€ 1955
2 x 45 min.
Live optreden met fullband 5 muzikanten
€ 2530
2 x 45 min of 1 x 75 min.
Gastoptreden bij harmonie of concertband
€ 1150
1 x 45 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Sabien Tiels

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Sabien Tiels

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]