Sabien Tiels

Met “DANS” heeft Sabien in de zomer van 2019 opnieuw een regelrechte zomerhit op zak. In juni voegt ze aan al die hitsingles nog een aantal steengoede songs toe en verschijnt haar 8ste full-album “LICHT” dat nu verkrijgbaar is. Vanaf september 2019 is er de theatertournee “NATURAL WOMAN”, a tribute to Carole King waarin Sabien haar waardering voor deze grootse liedjesschrijfster uit.

​Sabien’s professionele uitstraling op het podium, haar kwalitatief vakmanschap in het theater én haar ongebreidelde creativiteit als singer-songwriter (op haar songwriterpalmares staan al meer dan 200 songs) wijzen onherroepelijk op een bijzondere en boeiende persoonlijkheid die in het Nederlandstalige muzieklandschap een tijdloze artistieke constante blijft.

live optreden / gastoptreden
op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Sabien Tiels op uw event?

Boek nu

Boek nu Sabien Tiels

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  E-mail *

  Datum event

  Locatie event

  Aanvang

  Bericht: *