Ruben Van Gucht

Ruben Van Gucht

Ruben Van Gucht is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

Ruben Van Gucht zette in 2007 zijn eerste stappen in de sportjournalistiek. Sindsdien reist hij de wereld rond, op zoek naar de beste sportverhalen. Ruben is presentator bij de VRT.

Hij is onder meer het gezicht van ‘Sportweekend’, ‘De Kleedkamer’, ‘Extra Time Koers’, ‘De Zevende Dag’. Op Radio 2 presenteert hij op zaterdagochtend de ontbijtshow ‘De Weekwatchers’. Hij toert langs de Vlaamse culturele centra met een voorstelling over sportverhalen. Ruben Van Gucht schreef al boeken over Johan Museeuw, Bernard Hinault, De Kleedkamer, het Grote Sporza Quizboek en SPORTMAN.

Als presentator en/of moderator wordt hij vaak gevraagd door diverse steden en gemeenten, maar evengoed bedrijven (congressen, symposia, sprekersavonden, …).

Presentatie
op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Ruben Van Gucht

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Ruben Van Gucht

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]