Rob De Nijs

Rob de Nijs

Terwijl menig artiest na zijn 70e op zijn lauweren gaat rusten, zijn gitaar opbergt of op zijn minst muzikaal gewoon een stapje terug doet, gaat Rob verder met zijn succesvolle muzikale levensmissie. Dat succes dankt hij aan zijn passie, perfectionisme en talent. Elk optreden geeft hij zichzelf helemaal met zijn grote hits: Banger hart, Malle Babbe, Zet een kaars voor je raam vannacht, Banger Hart, Het Land Van Maas en Waal, Ritme van de regen, Dag zuster Ursula, …

 

Zijn stem heeft in de loop van de jaren alleen maar aan diepgang gewonnen. Dat constateerde ook de pers die begin in juni aanwezig was bij het optreden in een volgelopen Lotto Arena te Antwerpen, ter gelegenheid van zijn 70ste verjaardag. “Een stomende kroniek van een opmerkelijke carrière” schreef Gazet van Antwerpen. Het Nieuwsblad kopte “70 en nog geen beetje sleet” en wat gezegd van de titel op jongerenplaneet.be “fenomenale Rob de Nijs”… Tijd heeft geen vat gekregen op de zanger en zijn werk, luidt het unanieme oordeel.

 

op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Rob De Nijs op uw event?

Boek nu

Boek nu Rob De Nijs

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  E-mail *

  Datum event

  Locatie event

  Aanvang

  Bericht: *