Pommelien Thijs

De 21-jarige Pommelien Thijs is een Vlaamse actrice en zangeres. Haar twee passies kan ze samenbrengen met haar hoofdrol in de Ketnet-reeks #LikeMe. Met haar single ‘Nu Wij Niet Meer Praten‘, een duet met Jaap Reesema, heeft ze haar debuut niet gemist. De single groeide uit tot een grote hit en stond op nummer 1 in zowel België als Nederland. Daarna volgde nog een samenwerking met het Nederlandse dj-trio Kris Kross Amsterdam en de Nederlandse hiphopartiest Kraantje Pappie voor ‘Tranen’, een remakevan ‘Passie, de hit van Clouseau uit 1995.

In 2021 kwam Pommelien Thijs met haar eerste solosingle ‘Meisjes Van Honing’ en in 2022 is haar nieuwe single ‘Ongewoon’ een instant succes. Het nummer versierde meteen een hoge plek in de hitparade en elk publiek zingt het luidkeels mee en met haar nieuwe singles ‘Wat een idee‘ & ‘Zilver’ is dat niet anders.

Binnenkort speelt Pommelien Thijs ook de hoofdrol in de VRT-reeks ‘Knokke Off’.

In 2023 zal Pommelien met haar live band door Vlaanderen touren.

 

Liveoptreden
Op aanvraag
1 x 75 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Pommelien Thijs

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Pommelien Thijs

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]