Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob

Sinds 2018 vormen Average Rob en Omdat Het Kan Soundsystem een dj-duo dat garant staat voor explosieve energie en hits uit alle generaties. Omdat Het Kan Soundsystem brengt een mix van goldies, classics, pophits en de zwaardere drum n bass en dubstep bangers. Waarbij Average Rob, je als het ware de botten uit je lichaam laat springen en dansen tijdens een heuse work-out. Een echte rollercoaster van emoties. Na het spelen op meerdere grote festivals zoals Rock Werchter, Crammerock, Kamping Kitsch en nog veel meer, is het zeker dat ze weten hoe ze een grote show moeten brengen en een publiek van alle leeftijden moeten entertainen. Hun motto is dan ook #Boitylife (feesten voor het leven)!

Wanneer de lichten uitgaan en de intro begint te spelen, doe je best je gordel aan en hou je je goed vast. Want Omdat Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob neemt je mee
op een behoorlijk wilde rit genaamd “alles kapot”.

 

DJ-set
Op aanvraag
1 x 60 min

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]