Music On Wheels

Ontdek Music on Wheels, dé ultieme live coverband die zorgt voor feestelijke sfeer en gezelligheid met een uitgebreid repertoire geschikt voor diverse gelegenheden, van bedrijfsfeesten en recepties tot walking diners en meer.

Ons podium op wielen is een prachtig omgebouwde VW – T1 oldtimer die naar je toe rolt, of het nu is in een idyllische zaal, een weelderige tuin of een pittoreske buitenlocatie. Wat Music on Wheels extra bijzonder maakt, is dat je de keuze hebt om ons te laten optreden mét of zonder het iconische VW busje.

Music on Wheels serveert een veelzijdig repertoire dat reikt van betoverende Bossa nova, ontspannende lounge en jazzy soulsongs tot onvergetelijke hits, tijdloze oldies, sfeervolle ambiance en hedendaagse popmuziek.

De getalenteerde leden van Music on Wheels zijn Lies Wuyts (zang), Walter Van Thielen (zang, saxofoon, dwarsfluit en gitaar) en Paul Vermeulen (keyboard). Samen vormen zij een harmonieuze muzikale combinatie. Hun passie voor muziek is voelbaar en zij brengen met liefde en enthousiasme een professionele en kwalitatieve uitvoering.

Music On Wheels / combo Paul Vermeulen
€ 1700
3 x 45 min. inclusief geluidsinstallatie tot 200p. Exclusief busje

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Music On Wheels

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Music On Wheels

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]