Mother Mercury

Mother Mercury

Mother Mercury brengt een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: Queen!

 

Deze 5 professionele muzikanten proberen zich er niet makkelijk vanaf te maken door een valse snor op te kleven. Neen, meneer! Ze hebben alles op alles gezet om de harmonieën en energie tot het hoogste niveau te tillen, zodat jij kan genieten van de songs, zoals je ze kent van de legendarische albums.

 

Freddie Mercury is, zonder twijfel, nog steeds de beste showman die er ooit geweest is. Mother Mercury zorgt ervoor dat je het nooit zal vergeten door een overweldigende show op te voeren met die bekende Queen thunder en sound! Tijdens deze opwindende performance kan je meeschreeuwen met onvergetelijke hits als ‘Don’t stop me now’, ‘Radio Ga Ga’, ‘Somebody to love’, ‘Bohemian Rhapsody’ en nog veel meer!

 

Are you ready, Freddie?!

 

Mother Mercury boek je bij Draps Entertainment

 

Live optreden
€ 4200
1 x 75 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Mother Mercury

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Mother Mercury

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]