Moppie & Floppie

Moppie & Floppie zijn de gekste West-Vlaamse konijnen die binnenkort eindelijk een eigen TV-serie krijgen. Ze verdienen het, want ze werden bekend en geliefd door hun succesvolle optredens in de drie sprookjesmusicals Roodkapje, Hans & Grietje en De prinses en de Toverspiegel, geschreven door Brigitte Derks en met muziek van Paul Vermeulen en Chris van Tongelen.

Op het podium nemen Moppie & Floppie de kinderen mee in hun fantasierijke en grappige wereld. Met wat liedjes en wat dansjes beleven de kinderen, en alle mamma’s en papa’s een formidabele tijd !

Moppie & Floppie zullen ongetwijfeld de lieveling worden van een nieuwe generatie opgroeiende pagadders.

Humoristische feelgood voor kinderen mét een positieve boodschap, die op een grappige manier wordt overgebracht door middel van een kort avontuur of belevenis, dat zijn Moppie & Floppie.

Bandoptreden
€ 1550
1 x 30 à 45 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Moppie & Floppie

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Moppie & Floppie

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]