Michael Schack

Michael Schack

Michael Schack is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

Afgelopen zomer heeft Michael Schack bewezen dat hij als een uniek, energiek en entertainend solo optredende #DJDrummer ook de zomerfestivalpodia in de Benelux waard is.
Tijdens zijn solo set speelt hij niet gewoon bovenop een door een DJ ingemixte track, maar triggert en speelt hij mashed up tracks met al hun herkenbare intro’s en drops helemaal live.
En dat is ook de media die hem bijvoorbeeld op Genk On Stage of Maanrock hebben bezig gezien erg meegevallen.

“Straf!”, “Wow, de drummer IS de DJ”, “Er stond meer volk dan aan de main stage én ze dansten en sprongen gezwind mee”.

(Nu Netsky Live er een tijdje tussenuit gaat) legt Michael voor 2018 zijn volle focus op zijn solo #DJDrummer show : nog spectaculairder, nog meer feest, en vooral een unieke kans om een erg opvallend stuk van Netsky’s en Milk Inc’s live reputatie naar uw podium te halen.

Zijn solo ‘uitstap’ is immers geen agenda vullend experiment, maar een heuse prioriteit en laat zich dansen als een Tomorrowland main stage act, maar dan vooral gedurfd live gespeeld en uniek interactief met het publiek.

(En tegelijkertijd een stukje Netsky Live op uw podium.)

DJ-Drummer
€ 1900
1 x 60 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Michael Schack

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Michael Schack

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]