Ment Party Band

Ment Party Band

Frontman is acteur/zanger David Michiels. Je kent hem wellicht als Wim uit Familie. Maar David speelde ook verschillende jaren naast Jacques Vermeire in Verschoten en zoon en speelde gastrollen in series als De Zonen van Van As, Spoed, FC De Kampioenen, De Kotmadam, Flikken, Zone Stad en Aspe.  David speelde daarnaast ook mee in tal van theater- en musicalvoorstellingen zoals Peter Pan en De Drie Biggetjes en maakte hij deel uit van de vtm Soap Band.

 

Deze dynamische live band met 4 topmuzikanten  brengt de grootste en beste hits in zalen, feesttenten én in openlucht in een set van 1×90 min.

Alle grote Vlaamse en Nederlandse hits worden in origineel klinkende dansbare en meezingbare medleys gegoten.  En ze brengen één van de Ment gezichten mee voor een spetterend gastoptreden.

 

Op het repertoire staan liedjes als: Marijke, Dromen zijn bedrog, Laat het gras maar groeien, Ik wil je, Als de nacht verdwijnt, Dos cervezas, Laat de zon in je hart, Jij doet de wolken verdwijnen, Heb je even voor mij, Zij gelooft in mij, Een beetje verliefd,  Mooi ’t leven is mooi, Ik krijg een heel apart gevoel vanbinnen, Soldiers of love, Het kleine café aan de haven, Hij speelde accordeon, de Marie Louise, Ik mis je elke dag, Jij bent de zon, Laat me nu toch niet alleen, Ik mis je zo, Sexy als ik dans, Ik hou van u enz….  Al deze nummers worden in medleys gespeeld – in soms verrassende arrangementen – maar steeds herkenbaar en meezingbaar.

 

Extra promotie: 85 spots op MENT TV

Live optreden
€ 4340
1 x 90 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Ment Party Band

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Ment Party Band

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]