Matthias Lens

Mattias Lens

Matthias Lens is al meer dan 25 jaar verslingerd aan zijn accordeon. Quasi alleen heeft hij een haast ongebruikt instrument, weer leven tot geblazen.

In 2009 is hij deel van het duo The Sunsets en katapulteert zijn carrière naar nieuwe hoogtes. Maar in 2010 gaat Lens weer zijn eigen weg en scoort met hits als ‘Pretty Belinda’, ‘Joana’ en ‘Mademoiselle Ninette’In 2017 laat Matthias zich van een andere kant zien en brengt ‘Matthias Goes Classic’ uit, vol Helmut Lotti klassiekers!

Matthias Lens zit vol verrassingen en is steeds de gangmaker op elk feest. Een mix van polonaise, klassiekers en ambiance doen zorgen vergeten en zo krijgt hij iedereen uit zijn stoel!

Bandoptreden
€ 1175
1 x 40 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Matthias Lens

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Matthias Lens

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]