Mathieu & Guillaume

Mathieu (‘85) & Guillaume (’87) Engels zijn twee broers die elkaar op vocaal vlak perfect aanvullen. Mathieu als gedreven leadzanger én gitarist, Guillaume als tweede stem en speelt mondharmonica. Het betere Nederlandstalige lied ligt aan de basis van hun repertoire met een gezonde mix van folk, kleinkunst van de nieuwe generatie en kwalitatieve pop. Sinds kort dienen ze zich ook van het Frans om hun zieleroerselen te delen. 

2012 startten ze met hun eerste theatertour Rauw en Teder langs culturele centra in Vlaanderen.

In 2013 waren ze wekelijks te zien met Het Laatste Woord, het afsluitend rubriekje van het televisieprogramma Iedereen Beroemd op één.

Januari 2014 verscheen hun tweede albumGoldmund” waarmee ze in 2014 & 2015 in de culturele centra en op de zomerpodia stonden.

Vanaf september 2015 verzorgen ze voor het Radio 2 programma De Weekwatchers elke zaterdagmorgen de muzikale omlijsting.

Samen met Rob Van Oudenhoven en Ruben Van Gucht (sportjournalist) wordt er aan een theaterprogramma gewerkt voor het seizoen 2016-2017.

Een greep uit de talrijke podia waar ze al speelden:  Beleuvenissen, Marktrock, Suikerrock, Gentse Feesten, Palm Parkies, Mano Mundo, Amnesty Festival, Popwijk, ..

live optreden
op aanvraag
akoestisch optreden
op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Mathieu & Guillaume

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Mathieu & Guillaume

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]