Mathias Vergels

Mathias Vergels

Mathias Vergels maakt naast zijn acteerwerk in de VRT-serie “Thuis” nu ook naam als muzikant/zanger. Na de release van de twee Nederlandstalige singles ‘Margherita’ en ‘Hotel Mama’ tekende hij een platencontract met Hans Kusters Music (Clouseau, Stef Bos …) en bracht onlangs zijn heel succesvolle single “Wij Alleen” uit. Zijn andere single “Helena” stond wekenlang in de top 3 en werd genomineerd voor de Zomerhit 2019. Mathias mocht zelf de trofee voor ‘Beste solo artiest’ mee naar huis nemen, terwijl hij ook nog genomineerd was voor ‘Beste Doorbraak’.

In het najaar mag je zijn eerste album verwachten.

Vorige zomer was hij een regelmatige gast bij de Parkies, met veel succes.

En dus is hij terug om er samen met zijn kenmerkende enthousiasme en vaste liveband weer op uit te trekken om menig podia onveilig te maken.

Met een set waarin eigen werk en goed gekozen Nederlandstalige covers elkaar goed aanvullen, maakt Mathias van zijn optreden één groot feest.

 

live optreden
€ 2250
1 x 60 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Mathias Vergels op uw event?

Boek nu

Boek nu Mathias Vergels

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  E-mail *

  Datum event

  Locatie event

  Aanvang

  Bericht: *