Margriet Hermans

Geboren in Turnhout op 17 maart 1954 en studeert in 1976 af als regentes Frans, geschiedenis en Engels. Dank zij Marc Dex en haar deelname aan Eurosong 1987 met “In slow motion” begon ze aan een succesvolle zangcarrière. Met haar eigen XL-band verovert ze heel Vlaanderen.

 

Niet alleen als zangeres maar ook snel als TV-figuur oogst Margriet veel bijval. Haar opmerkelijke deelname als panellid aan de Drie Wijzen was voor producer Bart De Pré de aanzet om haar met een eigen talkshow “Margriet” te lanceren. Het werd een waar kijkcijferkanon. Middelkerke werd jarenlang een zomerse trekpleister. Ook Nederland blijft niet ongeroerd. TV en zangcarrière krijgen ook daar een heuse voet aan de grond. Margriet is één van die enkele bekende Vlamingen in Nederland. In 1997 voelt Margriet dat het tijd is voor andere uitdagingen. Haar sociaal-maatschappelijk engagement drijft haar in de politiek. Absoluut geen zekerheid naar de toekomst toe maar het nieuwe politieke landschap daagt haar uit. De VRT en nieuwe commerciële zenders keren de Vlaamse zangers de rug toe. Vandaar haar initiatief om met enkele bekende artiesten Vlapo op te richten, die vechten om nieuwe Vlaamse producties, in al zijn genres, een eerlijke kans te geven.

 

Na tien jaren van politiek komt er met de verkiezingen van 2009 een bruusk einde aan deze uitdaging. Margriet blijft ondanks alles een professionele entertainer en songwriter en focust zich sinds enkele maanden terug op haar zangcarrière.

bandoptreden - namiddag
€ 1950
1 x 40 min.
bandoptreden
€ 2450
1 x 40 min.
live optreden
€ 4150
1 x 50 min.
duo bandoptreden met Celien
€ 3400
1 x 80 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Margriet Hermans

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Margriet Hermans

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]