Marcel Cyclette

coverfoto Marcel Cyclette door Philippe Draps

Marcel Cyclette is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

Marcel Cyclette charmeert op zijn jazzy velo-hybride vol snufjes en joli bibelots. Zijn cyclette fantastique werkt op zonne-energie en energie des jambes maar vooral, très important, op l’énergie des femmes. Met galanterie verleidt hij vrouwelijk schoon op zijn velo, het vermogen versterkt, de turbo slaat aan… Voor de mannen heeft hij liqueur ,cela réchauffe le coeur.

Uit zijn gracieuze pijp vlamt vuur, licht het hart en de omgeving op. Marcel Cyclette verrast en verlokt, verwarmt en verovert finaal een lach op je gelaat.

De Cyclette waarmee hij zich verplaatst heeft tegelijk iets vintage en futuristisch. Bovendien zit het vol fantasierijke snufjes en klinkt er ook een bijpassend muziekje. Lange Marcel steekt graag eens zijn vuurpijp aan, danst graag op een jazzy beat en laat zich inspireren door het publiek en het moment. Improviseren, clownerie en jongleren staan centraal in deze act.

op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Marcel Cyclette

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Marcel Cyclette

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]