Maartje Van Neygen

Maartje Van Neygen is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

2013 stond helemaal in het teken van haar debuutalbum ‘Eerste dauw’, dat werd uitgebracht op Maartjes achttiende verjaardag. Het album werd meteen heel positief onthaald. Er volgden mooie videoclips, veel airplay en goede noteringen in de ultratop.

Ze maakte ook een overtuigend live tv-debuut in ‘Sing that song’ en had een nominatie te pakken voor Radio 2 Zomerhit in de categorie ‘Beste Doorbraak’ als ook voor de Story Awards in de categorieën ‘Leukste nieuwe BV’, ‘favoriete zangeres’ en ‘Babe van het jaar 2014’.

De single ‘Nood aan jou’ uit haar tweede album ‘Brussel-Berlin’ werd gedraaid op verschillende radiozenders. In april stond ze tweemaal in het Antwerspe Sportpaleis voor ‘Houden van…’

 

bandoptreden
€ 1100
1 x 30 à 45 min.
bandoptreden met Sanne
€ 2000
2 x 45 min.
Live met pianist of full band
op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Maartje Van Neygen

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Maartje Van Neygen

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]