Lotte De Clerck

Bij de jongere generatie is ze ondertussen al een hele tijd bekend als “Emma”, het rebelse nichtje van “Caro”, gespeeld door Pommelien Thijs, in de immens populaire jeugdreeks #LikeMe.

Haar acteer – maar ook zangtalent gingen niet onopgemerkt voorbij want vorig jaar mocht Lotte, tijdens de live show van Zomerhit 2023, de toen plots ziek geworden Emma Heesters vervangen om het nummer “Zwaartekracht” met Regi live te brengen.

Zo ontdekte en omarmde ook het grote publiek Lotte De Clerck.

Lotte werd onlangs nog genomineerd voor een Gouden K als beste actrice en zij zet haar schouders mee onder de nieuwste Stip-It actie van Ketnet.

Met het nummer “DROMEN”, welke ze samen brengt met Francisco Schuster (“Yemi” uit #LikeMe)  maken ze samen een vuist tegen pesten. Op enkele uren tijd had de videoclip al liefst meer dan 30.000 views.

Wil jij deze zomer ook een optreden van Lotte De Clerck op jouw event of festival? Dat kan!

Lotte brengt een live on tape optreden van 40 min en blijft, indien de agenda het toelaat, graag nog even plakken voor een handtekening of een selfie na het optreden.

Het wordt een mooie mix van eigen Nederlandstalige songs en enkele heerlijke covers.

Bandoptreden
€ 2950
1 x 40 min.
Live optreden
€ 5950
1 x 75 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Lotte De Clerck

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Lotte De Clerck

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]