Lindsay

Sinds ze op het podium debuteerde als solo-artiest is Lindsay uitgegroeid tot een vaste waarde in Vlaanderen. Haar veelzijdigheid als artieste maakt haar uniek. Maar ook als MENT presentatrice van De Vlaamse Top 10 is ze al enkele jaren erg succesvol en geliefd. Net als haar deelnames en doortochten in Komen Eten (Vier) en De Beste Hobbykok, Café Corsari, Vlaanderen Muziekland steeds op enthousiasme en applaus worden onthaald.

Met inmiddels 4 gouden albums, 8 (!!!) nummer één hits en een goed gevulde agenda zit de carrière van Lindsay op kruissnelheid. In 2015 zal de zangeres een vervolg maken op haar eerste, succesvolle solo concert én ze brengt ook een nieuw album uit in haar vertrouwde, toch weer vernieuwde stijl. Want vernieuwen en zichzelf heruitvinden is iets wat Lindsay altijd weer zal blijven doen en met overigens veel succes !

Kortom wie een knappe dame met pit op het podium wil moet snel zijn, want ambiance en sfeer willen we natuurlijk allemaal!

Lindsay boek je bij Philippe Draps Entertainment!

bandoptreden
€ 1695
1 x 40 min. op weekdagen
bandoptreden
€ 1995
1 x 40 min. op weekend dagen

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Lindsay

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Lindsay

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]