#LikeMe

#LikeMe

#LikeMe is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

#LikeMe is een fictiereeks met een hoog musicalgehalte met bewerkingen van Vlaamse en Nederlandse klassiekers.  Deze verrassende muzikale reeks verbindt generaties: Ketnetters van nu kunnen kennismaken met de Nederlandstalige klassiekers uit de tijd van hun ouders.

Meteen werd duidelijk dat de reeks een schot in de roos was.  Op geen tijd werd LikeMe een hype: de zomer van 2019 was er eentje met overvolle LikeMe-pleinen. Een hype die bleef. Ze sleepten de Radio 2 Zomerhit Award voor ‘Beste Groep’ in de wacht in 2019 en daarna bleef het een lofzang met 5 awards op het Gala van de Gouden K’s datzelfde jaar. Ook in 2020 waren de intussen erg geliefde koppen nog niet uitgezongen, en hun lofzang ook niet. Zo veroveren ze sindsdien ook harten in Nederland via de streamingdienst Videoland. Ze scheerden hoge toppen met beide albums (seizoen 1 & 2) in De Ultra Top Album Top 100, vulden veelvuldig de Lotto Arena en het Sportpaleis, werden ook verwelkomd in Frankrijk op France 4 en met het derde seizoen in de maak belooft de LikeMe-mars nog even ons land plat te walsen.

Volgende zomer zal #LikeMe touren met een exclusieve festivalset.
Een vrij letterlijke schot in de roos dus voor alle leeftijden, op jouw evenement.

bandoptreden
op aanvraag
1 x 60 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu #LikeMe

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu #LikeMe

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]