Laura Tesoro

Laura Tesoro is te boeken bij Philippe Draps Entertainment

Laura Tesoro is een dame die weet wat ze wil.  Na haar 2de plaats in The Voice van Vlaanderen focust ze zich volop op haar muziekcarrière.  Ze zette haar rol als Charlotte in ‘Familie’ stop en ging in 2015 de baan op met haar eigen live band.

Ze kwam, ze zong en ze ‘over’won de finale van The Voice. Na haar deelname aan de zangwedstrijd was het voor Laura Tesoro meteen duidelijk dat er een zangcarrière voor haar was weggelegd.  En die kans greep ze gretig met beide handen.  Koen Wauters was niet alleen haar coach op maar ook achter het tv-scherm.  Ook liet hij duidelijk zien dat hij zijn Voice-poulin steunt door haar speciale gaste te maken bij Clouseau Centraal in het Sportpaleis.

Koen Wauters: “Laura is een heel groot talent: heeft veel podiumpresence, een waanzinnige stem en zulke enthousiaste charmes dat ook wij van Clouseau vinden dat ze een extra push verdient. Als er eentje is waar we binnen 10 jaar nog zullen van horen, dan moet dat Laura Tesoro zijn.”   Op 19 augustus – op haar 18de verjaardag – kwam haar eerste single ‘Outta Here’ uit en deze werd grijs gedraaid op zowat alle Vlaamse radiozenders.  Ondertussen schrijft ze volop verder aan nieuwe materiaal.

In 2016 neemt Laura Tesoro deel aan Eurosong 2016. Laura wint en mag ons land in mei vertegenwoordigen in Stockholm. In een spannende superfinale kwam zij als winnares uit de bus. Laura Tesoro ging er helemaal voor met haar Selah Sue-song ‘What’s The Pressure’.

Live zal Laura Tesoro iedereen overtuigen met haar eigen hits en enkele hedendaagse funky/pop klassiekers. Elk publiek brengt ze 100% zeker aan het dansen.

live optreden
op aanvraag
1 x 60 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Laura Tesoro

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Laura Tesoro

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]