Laura Omloop

Laura Omloop is te boeken bij Philippe Draps Entertainment

Laura Omloop bracht het album ‘Meer’ uit en scoorde meteen met de gelijknamige titelsong, een aanstekelijk Nederpop nummer. De videoclip werd bijna 1,5 miljoen keer bekeken op YouTube. De single met Monsif ‘Zo Zonder Jou’ was de tweede single van het album. Het opvallende nummer met de Nederlandse rapper Monsif gaat over een meisje dat beseft dat ze beter af én vrolijker is zonder haar vriendje. de derde single uit haar album heet ‘Sorry’.

Laura kan komende zomer geboekt worden voor een akoestische of live set. Je mag je verwachten aan een stevige live set met eigen nummers en enkele van haar favoriete covers. Kortom, aanstekelijke tienerpop die jong en oud aanspreekt.

bandoptreden
€ 1200
1 x 40 min.
bandoptreden
€ 1350
1 x 60 min.
akoestisch optreden
€ 1800
1 x 30 min. met pianist en gitarist.
Live optreden
€ 2800
1 x 60 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Laura Omloop

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Laura Omloop

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]