Karree Konfituur

Karree Konfituur is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

Karree Konfituur is het muzikale project van Bart Foubert en vijf talentvolle vrienden met een gemeenschappelijke passie voor muziek en entertainment. De naam is afgeleid van het scoutscafé ‘Karree’ in Sint-Niklaas waar ze hun eerste optreden gaven. Van het scoutscafé ging het naar de radio.

In 2009 wonnen ze namelijk de ‘schrijf-er-maar-één’ wedstrijd en veroverden met hun lied ‘Heel uw verdriet’ een plaats op de Radio 2 Zomerhit. Ondertussen staan ze al vijf jaar lang bekend als sympathieke sfeermakers op de gezelligste festivals in Vlaanderen. Zo zetten ze de Gentse feesten al op stelten en stonden ze samen met Yevgueni op het podium.

Ze kennen heel wat invloeden, die ieder van die zes talentvolle muzikanten typeren. Zo brengt de accordeonist wat folk in de nummers, maar er zijn evenzeer invloeden van hip-hop en Nederlandstalige artiesten zoals Doe Maar, Flip Kowlier, Raymond van het Groenewoud en Bart Peeters te bespeuren. Ook de Britse band Mumford & Sons is inspiratiebron, meer bepaald in de meerstemmigheid die ze in hun muziek creëren.

Het hele live-gebeuren, waarbij de interactie met het publiek centraal staat, is cruciaal voor Karree Konfituur. Hun doel is dan ook duidelijk: hun muziek zo dicht mogelijk bij het publiek brengen en de boel in brand steken met pure Nederlandstalige nummers. Hun contract bij Universal brengt hen al een stap dichter bij het bereiken van dit doel. Nu gaat Karree Konfituur een versnelling hoger. Hun eerste single bij het nieuwe Top Act Music-label van Universal Music was het zomerse ‘Hou Me Vast’. Nadien volgden ‘Vluchtmisdrijf’ en hun recentste single heet ‘Nooit meer, nooit meer’.

live optreden
€ 1690
1 x 75 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Karree Konfituur

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Karree Konfituur

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]