Justine De Jonckheere

Justine De Jonckheere is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

Toen Justine 18 jaar was en in haar eerste jaar rechten zat, werd ze verkozen tot Miss België 2011. Dit betekende de start van een boeiende carrière als veelgevraagd model en presentatrice.

Terwijl ze al haar jobs bleef uitoefenen, behaalde ze haar diploma Communicatiemanagement-PR. Dit toont aan wat voor een doorzetter Justine is. In 2014 kwam er dan een nieuwe uitdaging op haar pad: ze begon te acteren! ‘Ghost Rockers’, te zien op Ketnet, werd een groot succes.

Het wordt al snel duidelijk dat Justine enorm veel facetten heeft. Ze is enorm perfectionistisch, praatvaardig en enthousiast. Het podium is haar natuurlijke habitat. Wilt u dus graag iemand boeken voor uw event, fotoshoot of modeshow? Wilt u graag samenwerken met iemand die er voor de volle 100% voor gaat? Iemand die uw opdracht au sérieux neemt en tot in de puntjes zal verzorgen? Dan bent u bij Justine aan het juiste adres.

 

 

 

 

presentatie
op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Justine De Jonckheere

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Justine De Jonckheere

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]