Johan Veugelers

Johan Veugelers

Zowel in Vlaanderen als in Nederland is Johan Veugelers een graag geziene gast wiens muziek heel vaak te horen is op radio en televisie. Sinds 2014 is Johan na zijn geslaagde avontuur bij The Sunsets – van hun albums gingen meer dan 140 000 exemplaren over de toonbank, ze stonden op zowat alle grote podia; inclusief dat van Het Schlagerfestival in Hasselt – solo gegaan en trok hij resoluut de kaart van de feestmuziek met een hoog meezinggehalte. Gewapend met zijn accordeon maakt hij sindsdien heel wat festivals en feesttenten onveilig. Want daar staat Johan voor garant… 100% feest!

Op het podium ontpopt Johan zich tot een rasentertainer die zich volledig geeft om zijn publiek te vermaken. Eigen hits worden moeiteloos afgewisseld met herkenbare meezingers waarbij zijn accordeon steeds de rode draad vormt. De afgelopen jaren kenmerkten zich door een bomvolle agenda en optredens op de grotere evenementen die Vlaanderen rijk is. Kortom waar Johan op zijn accordeon speelt… is het een garantie voor feest!

bandoptreden
€ 795
1 x 40 min.
bandoptreden
€ 595
1 x 40 min. (weekdagen)
Nostalgische Accordeon Toppers
€ 875
2 x 45 min. incl. klankset tot 150 personen (seniorennamiddag)

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Johan Veugelers op uw event?

Boek nu

Boek nu Johan Veugelers

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  E-mail *

  Datum event

  Locatie event

  Aanvang

  Bericht: *