Jody Bernal

Jody Bernal

Jody Bernal werd geboren op 12 november 1981 in Bogota, Colombia. Toen hij bijna 3 maanden oud was werd hij geadopteerd door een Nederlands gezin en groeide op in Delft.

Zoals iedereen uit Nederland zal weten, heeft hij op slechts 18-jarige leeftijd een enorme nummer 1-hit gescoord met de remake van het Argentijnse zomerliedje ‘Que Si, Que No’. Tot dit jaar is dit nummer nog steeds de langst genomineerde nummer 1-hit in de Nederlandse muziekgeschiedenis, 15 weken om precies te zijn! Meerdere hits volgden, nummers als ‘Oh Bambolero’, ‘Un Beso Mas’, ‘Me and You’, ‘Dreams’ en ‘Chica Bonita’, waarvan hij talloze prijzen en gouden platenstatussen heeft ontvangen. Door zijn succes is Jody sindsdien een publiek figuur. Omdat hij jong en rusteloos is, kreeg hij vaak publiciteit in de media. Soms goed, soms slecht…

Toen Jody’s interesse in ‘house music’ begon te groeien, begon hij zijn eigen muziek te produceren. Door discipline en doorzettingsvermogen bekwaamde hij zich in het ambacht van het produceren van muziek. Zijn voorkeur gaat uit naar muziek voor de clubs en festivals. Hij begon met DJ’en als een bekend gezicht en werd plotseling omarmd door de clubscene in Amsterdam. Begonnen als resident DJ in de trendy en homovriendelijke club ‘NYX’ in Amsterdam, begonnen mensen zijn DJ kwaliteiten op te merken en herontdekten ze zijn kwaliteit als performer. Jody’s eclectische sound, een populaire mix van house, disco en all time hits, zorgde ervoor dat promotors van evenementen in het hele land zijn gepassioneerde DJ-set wilden boeken.

Vanaf nu heeft Jody Bernal een grote lijst opgebouwd van evenementen waar hij heeft opgetreden, zoals Valtifest Festival, Solar Festival, Bungalup, Freshtival , Wish Outdoor, Amsterdams Verbond en nog veel meer. Hij is zijn eigen club concept begonnen, ‘Sjiek de Friemel’, wat een populair evenement is geworden in drie grote steden in Nederland. Hij heeft zich zelfs ontdaan van alle clichés van de ‘Kind Pop Ster’ en is uitgegroeid tot een cult, DJ persoonlijkheid in de bruisende Nederlandse clubscene.

Met nieuw repertoire in aantocht is Jody Bernal erop gebrand om zijn opnieuw uitgevonden carrière een extra kick te geven. En soms tijdens zijn DJ set, als de vibe precies goed is, zingt hij zelfs live ‘Que Si, Que No’ om het publiek te laten zien dat hij nog steeds trots is op waar hij vandaan komt.

 

live optreden
op aanvraag
1 x 75 min
Dj-set
Op aanvraag
1 x 60 min

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Jody Bernal

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Jody Bernal

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]