Jimmy Frey

Op zijn jongste single “Een parel van een vrouw” (2011) , bezingt Jimmy Frey het geluk van een ouder wordend koppel, mensen in de winterse warmte van hun leven. Ook op zijn eigen “oude dag” behoudt Jimmy Frey voldoende jeugdige energie en eeuwige cool, verhoogd met de ervaring van een leven,om er te staan, telkens weer, en zo bij voorbeeld drie dagen lang, in het kursaal van Oostende, met o.a. The Three Degrees, voor een huldiging en eerbetoon aan de zanger die niet zonder publiek kan. En dat publiek kan niet zonder de zanger. Al vijftig jaar straks, een halve eeuw.

Een gouden jubileum vraagt om een gouden randje en dit kreeg Jimmy van SABAM en Radio 2 op 6 februari¬† 2014 in het casino kursaal te Oostende waar hij opgenomen werd in de Eregalerij voor “Een leven vol muziek” .

Ter gelegenheid van zijn 75ste verjaardag bracht Universal ARS een dubbel CD uit met 40 nummers , waarvan 4 nieuwe en voor de rest de beste nummers van Jimmy.

op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Jimmy Frey op uw event?

Boek nu

Boek nu Jimmy Frey

  Uw naam *

  Uw telefoonnummer *

  E-mail *

  Datum event

  Locatie event

  Aanvang

  Bericht: *