Jebroer

Jebroer

Jebroer (Tim Kimman) is een typisch geval van een ruwe bolster, blanke pit.
Met Boaz van de Beatz als vaste partner verschenen nummers als ‘Btje vliegen tog‘, ‘Van een andere moer‘ en ‘Vriendje‘ waarvan de clips honderdduizenden views halen op YouTube.
In 2011 levert Jebroer vijf bijdragen aan het groepsalbum ‘Alziend Oor’ (Nouveau Riche Music). Later dat jaar volgt er een State Award voor ‘Beste groep’.
In het voorjaar van 2014 volgt het debuutalbum ‘Gouden Tranen’ waarmee hij uitgebreid tourt. In de tweede helft van 2014 is Jebroer te horen op singles met Dirtcaps (´Miljoenen’), FeestDJRuud (‘Duizend nachten’) en LNY TNZ (‘Paranoia’) waarmee hij zich manifesteert in de discotheken.
De grote doorbraak volgt in januari 2015 met ‘Banaan’ (met Stepherd, Skinto & Jayh). De single staat in no-time op #1 in de iTunes charts en in de officiële Ultratop 10. In mei 2015 verkrijgt ‘Banaan’de gouden status in België.
Midden 2015 bracht Jebroer zijn nieuwe single ‘ROQ N ROLLA’ uit, die door Studio Brussel meteen werd uitgeroepen tot het FokDeBlok-anthem van 2015.

 

In 2017 is Jebroer weer helemaal terug met de hit ‘Kind Van De Duivel’

 

op aanvraag
1 x 30 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Jebroer

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Jebroer

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]