Jean Til – wereldkampioen complimentjes geven

Op zoek naar een originele, prikkelende & warmhartige animatie-act? Jean Til, meervoudig wereldkampioen complimentjesgeven, is een unieke blikvanger. Intrinsiek talent, gecombineerd met jarenlange training maken dat Jean als geen ander de discipline van het complimentjes geven beheerst.

 

Jean is een ware glimlachtovenaar die op meesterlijke wijze inspeelt op al uw zintuigen. Hij zet daarbij enkele zeer originele hulpmiddelen in: voor de dames is er de complimentjesparaplu, de heren krijgen de compliment-o-matic voorgeschoteld. Verder zijn er nog enkele tintelende complimentmasters, een hilarische complimentjes-iPad-app, enz …
Ook uw gasten gaan ongetwijfeld door de knieën voor zijn complimentjesvuurwerk.

 

Jean prikkelt, verrast en beloont met een reeks fonkelende, doelgerichte en op maat gemaakte complimenten.   Jean is multi-inzetbaar: feest, evenement, bedrijfs- of businessevent, opendeurdag, straattheater, verrassingsact, … Geschikt voor alle leeftijden.

 

Jean is een beroepscharmeur, zijn inventiviteit verrast papa’s en opa’s, zijn charmes zijn onweerstaanbaar voor mama’s en oma’s. Diverse formats en speelduren mogelijk, Jean is zeer flexibel.

op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Jean Til – wereldkampioen complimentjes geven

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Jean Til – wereldkampioen complimentjes geven

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]