Jan Vervloet

Jan Vervloet is te boeken bij Philippe Draps Entertainment.

Jan Vervloet is reeds 20 jaar lang een vaste waarde in de Belgische Dance Scene. Als Producer/Songwriter verschenen er al wereldwijd meer dan 200 Tracks van hem. Met de formatie Fiocco behaalde hij verschillende awards en gouden platen. “Drop It” van Scoop  werd zelfs Platina in Nederland. Als producer van D.H.T. behaalde  Jan een top 10 notering in USA en Frankrijk  met de Roxette Cover “Listen to your heart”. En wie kent er natuurlijk niet de Bonzai zai zai  fuifklassieker  van Thunderball.

Sinds 2007 begon Jan Vervloet zijn eigen platenlabel “The Hype Records”. Bijna al  de releases van zijn label behaalde de Belgische Dance Charts en konden rekenen op wereldwijde airplay van verschillende belangrijke DJ’s. Als DJ is Jan al jaren een graag geziene guest-dj.

Na al die jaren is Jan nog steeds een zeer gepassioneerde DJ  die het durft om verschillende stijlen fijnloos te combineren (Electro – Retro – Progressive House – 90’s – Trance – Urban – Dirty House …).Hij heeft als DJ maar één doel : PARTY PARTY en PARTY !!!

op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Jan Vervloet

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Jan Vervloet

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]