Jacques Vermeire

Jacques Vermeire

Over de volle breedte van zijn hoge voorhoofd staat geschreven: star quality. Werkelijk àlles heeft hij van de all-round top-entertainer van deze tijd: 100% naambekendheid, een veelvuldig gelauwerde tv-persoonlijkheid, een ontwapenende uitstraling op de planken en een talent voor humor, volslagen origineel en compleet tijdloos. En met zijn 65+ is hij nog steeds – of liever: opnieuw – een beest op de planken, met een niet te stuiten energie en niet aflatend succes. Jacques Vermeire, U denkt hem te kennen. Een BV als een open boek. En toch…

Allengs blijkt: even authentiek als de onnavolgbare volkskomiek is de mens die respect toont voor zijn afkomst en lessen trekt uit zijn verleden. Iedere crisis een uitdaging? Als geen ander gaat Jacques Vermeire met die immer positieve ingesteldheid zijn eigen leven en werk te lijf. Privé tegenslagen en professionele successen, ze doen haast haasje-over. Maar Jacques Vermeire (jaargang 1951) gaat altijd terug van waar hij komt en valt steevast terug op zijn core-business.

presentatie / acte de presence
op aanvraag

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Jacques Vermeire

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Jacques Vermeire

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]