Jacky Lafon

Jacky Lafon is bij het grote publiek vooral bekend als Rita Van den Bossche uit de populaire VTM-soap “Familie”.

Ze trad op in heel Vlaanderen met de grootste showorkesten: Lou Roman, Bobby Setter, Leo Martin, Henk Van Montfoort, The Skyliners, Popovski, enz. en werd drie jaar geleden ook de fiere meter van het grootste showorkest in Vlaanderen: ‘De Heverband’. Ook trok ze vier jaar op tournee door Vlaanderen  met “De Gaston en Leo Show”. In de showzaal van pretpark Bobbejaanland stond ze tien seizoenen op het podium.  Tijdens het zomerseizoen bracht ze er samen met enkele andere artiesten meermaals per dag een revue van hoogstaande kwaliteit.

Jacky treed het liefst op voor senioren, een heel trouw en zeer dankbaar publiek!  Zingen en vooral haar publiek amuseren is haar leven. Haar motto is dan ook “Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd”.

Dat ze het hart op de juiste plaats heeft, bewijst ze door regelmatig haar medewerking te verlenen aan diverse projecten ten voordele van het goede doel zoals de Cliniclowns, kankerpatiëntjes, kansarme kinderen, verkeersslachtoffertjes, muco- en ms patiënten, autisme en comapatiënten. Vandaag is ze nog steeds actief als zangeres, presentatrice, en brengt ze humor en ambiance.

bandoptreden
€ 925
1 x 40 min.

Eventueel vermelde gages zijn louter informatief en hebben aldus geen bindend karakter. Opties blijven standaard 14-dagen geldig en komen vervolgens automatisch en zonder kosten te vervallen. Opdrachtbevestigingen via e-mail vanwege ons kantoor zijn kennisgevend en slechts rechtsgeldig zodra allen betrokken partijen de desbetreffende contracten hebben ondertekend.

Boek nu Jacky Lafon

Laat dit veld blanco

Velden met * zijn verplicht

Boek nu Jacky Lafon

[contact-form-7 id="111" title="Boek nu"]